2000 рідкісних нідерландських квітів у Дніпрі перетворять на розвідувальний квадрокоптер для захисників

2000 рідкісних нідерландських квітів у Дніпрі перетворять на розвідувальний квадрокоптер для захисників На перших відвідувачів чекають приємні бонуси

Інформатор Дніпро

У понеділок, 19 грудня, стартує благодійний квітковий ярмарок «Квіти перемоги», де рідкісні колекції кактусів та сукулентів, орхідей, філодендронів, калатеї, фікусів продаватимуть за безцінь лише з однією метою — зібрати 280 000 гривень на квадрокоптер для полку спецпризначення «Сафарі» НПУ, який стане супероком наших захисників і допоможе їм коригувати вогонь і бачити ворога. 

100% коштів, виручених з продажу квітів з 19.12 по 25.12, підуть на придбання квадрокоптера EVO II DUAL 640T V2 RUGGED BUNDLE.

Подробиці про цей проєкт — за посиланням.

19.12 стартує благодійний квітковий ярмарок «Квіти перемоги» 19.12 стартує благодійний квітковий ярмарок «Квіти перемоги» На перших відвідувачів чекають приємні бонуси На перших відвідувачів чекають приємні бонуси Це вже 5 щорічна велика благодійна квіткова барахолка Це вже 5 щорічна велика благодійна квіткова барахолка

На перших відвідувачів розпродажу, 19 грудня з 18:00 до 21:00 чекають приємні бонуси: глінтвейн та солодощі, живі виступи музикантів MANTU та Max Paragraph, фото на згадку та тепла атмосфера.

Коли: відкриття 19 — 25.12 з 09.00 до 18.00 (в день відкриття — графік з 18.00 до 21.00).

Де: «КвітОптТорг», вулиця Володимира Мономаха, 15.

Організатори:

  • Асоціація квіткових ритейлерів;
  • Біржа Благодійності «ДоброДій»
  • pr-агенція PRoector.

На відвідувачів чекає жива музика На відвідувачів чекає жива музика Барахолка проходитиме на вул. В. Мономаха, 15 Барахолка проходитиме на вул. В. Мономаха, 15 Ярмарка розпочинається 19 грудня Ярмарка розпочинається 19 грудня КвітОптТорг, вул. В. Мономаха, 15. КвітОптТорг, вул. В. Мономаха, 15.

Це вже 5 щорічна велика благодійна квіткова барахолка, коли квіти перетворюються у важливу для Дніпра мету.

Так, в минулі роки квіти допомагали очищати фасади міста від наркотегів, перетворювались у стоматологічну установку для Верхньодніпровського інтернату в операційний стіл для центру матері й дитини ім. Руднєва тощо.   

Платон Бережний

Джерело

Новости Днепра