Новий торт від дніпровського кондитера Дмитра Никифоренко вражає своєю легкістю, повітряністю та витонченістю. А все завдяки неймовірному декору.
Витончені ніжні квітки орхідеї немов парять у повітрі. Рожеві пелюстки квітів настільки реалістичні, що здається ніби вони випромінюють тонкий аромат. Насправді неймовірний баланс між природною красою та кондитерським мистецтвом.
«Ваза з орхідеями» — так назвав свій торт Дмитро.
Як і завжди – декор їстівний, але основна їстівна частина – це ваза та підставка.
Підставка: вершковий бісквіт, крем Шантїльі, прошарок — київські коржи.
Покриття — шоколадний ганаш.
Ваза: вершковий бісквіт, крем Тірамісу.
Вага – 5 кг.