Оригінальне оформлення в келиху, ніжний сирний крем із прошарками печива і малинового джему потішить вас своїм чудовим смаком і зробить його улюбленим не тільки для дітей, але і для дорослих.
Цей легкий десерт готується без випічки.
Інгредієнти:
- сир 5% – 250 г
- печиво пісочне – 100 г
- сметана 20% – 120 г
- цукрова пудра – 50 г
- джем малиновий – 200 г
- З’єднайте сир, сметану та цукрову пудру. Збийте міксером до однорідної маси і викладіть у кондитерський мішок.
- Печиво покладіть у пакет і подрібніть за допомогою качалки до пісочної крихти.
- На дно келиха відсадіть сирний крем, викладіть крихту з печива, потім джем і точно повторіть ще раз, перекладаючи шар догори.
Поради:
- Десерт можна викласти у креманку.
- Джем використовуйте будь-який.