Домашній аналог McFlurry
Антон Мачула
У Дніпрі й досі не відкрився «Мак», а всі вже скучили за його кухнею. Тож беріть справу у свої руки та приготуйте улюблений десерт вдома. Жодних спеціальних навичок для цього не потрібно.
Про це пише Інформатор із посиланням на Інформатор Україна.
- Візьміть 200 мл вершків (33-38% жирності) та збивайте їх, доки вони не стануть густими.
- Додайте 100 мл згущеного молока та збивайте ще протягом 2 хвилин. У вас вийде солодка легка повітряна маса.
- Перекладіть її у кондитерський мішок з будь-якою насадкою та наповніть склянку або тарілку.
- Прикрасьте крихтами печива, шоколаду, горіхами, джемом.
- Далі — поставте ємність з десертом у морозильну камеру на 20 хвилин.
Раніше ми писали, “Укрзалізниця” оновлює меню у потягах та повертає підстаканники з новим дизайном. Також ми розповідали, як довше зберігати продукти, якщо вимкнули світло і не працює холодильник.