Армія рф п’ять разів за ніч обстріляла Нікопольський район: постраждав 59-річний чоловік

Армія рф п’ять разів за ніч обстріляла Нікопольський район: постраждав 59-річний чоловік Війська рф всю ніч атакували Нікопольський район

Софія Скорик

У ніч на 18 грудня росіяни п’ять разів за ніч накрили вогнем Нікопольський район. Під їхнім прицілом опинилися три громади — Нікопольська, Марганецька та Червоногригорівська. Постраждав 59-річний чоловік. 

Медичні працівники надали йому допомогу. Він лікується вдома. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, — пише Інформатор. 

“У місті понівечені кілька приватних будинків, господарські споруди та гімназія. У Марганецькій та Червоногригорівській громадах люди неушкоджені. 

У решті районів протягом ночі було кілька тривог, та минулося без атак. І на цю хвилину спокійно”, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, війська рф вдарили ракетою по будинку у Кривому Розі, один чоловік помер у лікарні. Писали ми й про те, що хірург із Дніпра розповів, як у Бахмуті рятує побратимів. Також читайте, що у Кривому Розі з-під завалів будинку, в який влучила ракета, дістали тіло 1,5 річного хлопчика

Джерело

Новости Днепра