Потужний район зі славетною історією. Інгулецький район Кривого Рогу святкує 60-річчя

60 років Інгулецький район вибудовує свою історію. Зараз це потужний район нашого міста зі славетною історією й не менш визначним сьогоденням.

З поважним ювілеєм інгульчан привітав голова району Сергій Жеребило:

 

«Інгулецький район називають «промисловим серцем» Кривого Рогу. Так, це й справді серце, що б’ється завдяки людям, які тут живуть. Саме вони – найбільша його цінність. Невтомні трударі, що мають величезний потенціал, невичерпну енергію, любов до своєї землі. Це все ви, шановні інгульчани! Ви ті, хто наповнює наш рідний район життям, хто робить його особливим!

 

Я пишаюся історією Інгулецького району, його незламним сьогоденням і вірю в переможне щасливе майбутнє. Зараз ми переживаємо складні, але вирішальні моменти! Мине час — і знову живописні краєвиди річки Інгулець, житлові мікрорайони, улюблені місця відпочинку милуватимуть око. Промислові підприємства, які є візитівкою району, будуть працювати на всю потужність, а ми ще більше пишатимемося тим, що ми – інгульчани! З днем народження, рідний районе! Миру та злагоди в кожний дім, процвітання та достатку. Прямуємо далі з вірою в майбутнє!» 

Джерело

Новости Днепра