Спіймав двох фазанів: у Дніпрі на Курчатова затримали браконьєра

Спіймав двох фазанів: у Дніпрі на Курчатова затримали браконьєра У Дніпрі затримали браконьєра з напівпритомним фазаном

Софія Скорик

У неділю, 4 грудня, у Дніпрі на вулиці Курчатова патрульний екіпаж помітив підозрілого чоловіка. Він тримав у руках самку фазана. Пташка була напівпритомною. 

Чоловік пояснив поліцейським, що зловив її у лісосмузі, забороненим знаряддям лову з метою збуту. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію патрульної поліції у Дніпропетровській області. 

Під час поверхневої перевірки у сумці чоловіка патрульні виявили ще одного, але вже мертвого птаха з мотузкою на шиї. На місце події інспектори викликали співробітників КП “Зооконтроль”. Спеціалісти забрали ще живу пташку для реанімаційних заходів та лікування. Та, на жаль, вона теж померла. 

Чоловіка доставили до відділку та передали слідчим. Відносно нього відкрили кримінальне провадження за 249 (Незаконне заняття звіриним промислом) ККУ та передали слідчим.

Раніше ми писали, як почувається орлан, якого ловили «всім Дніпром». Писали ми й про те, що кінолог із Дніпра розповів про пошук вибухівки, тренування та пенсію хвостатих поліцейських. Також читайте, що лікарка із Дніпра розповіла, чим краще годувати хвостатих.

Джерело

Новости Днепра