Хвостатий охоронець: у Дніпрі собака 10 років живе на даху гаража

10 років на висоті гаража: в кооперативі  Дніпра живе унікальна собака.

Ця чотирилапа мешканка вже стала частиною гаражного товариства, тому місцеві мешканці ретельно за нею доглядають, – розповідає ДніпроТБ.

 

Історія Яреськи почалась з її дитинства, коли коли її маленькою разом з братом привезли до гаражного кооперативу. Брата Яреськи одразу забрали. А сама собака залишалася жити біля гаражів з тодішнім сторожем. Коли  чоловік звільнився, Яреську забрали до себе місцеві.

 

Жителька Дарина розповідає, що вона разом з іншими дніпрянами вирішила доглядати за улюбленицею.

 

 «Вже 10 років живе у нас на даху наш дзвіночок, охороняє наші гаражі. Її годують, прибирають за нею, ну, вона й почувається нормально», каже жінка.

 

Так, собака стала увесь час жити на даху гаража. Але під час ракетного обстрілу вона впала з даху. Чотирилапа охоронниця кооперативу не могла встати на лапи, адже не звикла до землі.

 

«Вона туди впала  і нам зателефонувала охорона. Ми прийшли, забрали її звідти, тому що вона не могла піднятися, вона землю не знає. Щоразу після обстрілів ми приходимо, забираємо і знову її підіймаємо», – розповідає місцева мешканка.

 

Так, собака Яреська продовжує залишатися на своєму посту – на висоті гаража. А місцеві продовжують доглядати та піклуватися про унікальну собаку.

Джерело

Новости Днепра