В Гімназії №28 відкрили меморіальну дошку на честь Євгенія Бондаренка

24 лютого у Кам’янському відкрили меморіальну дошку на честь Євгенія Бондаренка, випускника Гімназії №28. На заході були присутні батьки воїна, його дружина, діти, рідні, друзі, однокласники, побратими, учні та вчителі закладу.

Євгеній народився 25 квітня 1985 року. З першого класу навчався в Гімназії №28 та закінчив її у 2001 році. Разом з усіма присутніми вшанували пам’ять Героя, який у перші дні повномасштабного вторгнення  добровільно став до лав Національної гвардії України, аби захистити свою країну, свій дім, родину та кожного з нас.  Життя Євгенія обірвалося 1 травня 2023 року в боях на Луганщині. За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Євгенія Бондаренка посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Немає слів, які могли б втішити рідних. Але наш обов’язок – зберегти пам’ять про наших полеглих Героїв, про кожного, хто віддав своє життя за незалежну Україну. І в пам’ять про їх подвиг продовжувати боротьбу.

Вічна пам’ять Євгенію та доземний уклін!

Новости Днепра