Якби у Дніпра був Instagram: топ осінніх пейзажів міста

Якби у Дніпра був Instagram: топ осінніх пейзажів міста @dp.informator.ua

Олексій Александров

Осінь вже майже завершилась і на зміну їй приходить зима. Давайте уявімо на хвилинку, якби у ціле місто могло користуватися смартфоном та мати свою сторінку у соціальних мережах. Наприклад, в Instagram. Які фото воно туди публікувало? Та якими останніми осінніми пейзажами надихало своїх містян?

Спеціально для своїх читачів Інформатор вирішив додати трохи позитиву у такі темні, важкі часи. Пропонуємо і вам оцінити світлини, які надихнули нас найбільше серед сотень розміщених. Приємного перегляду. Окрім того, не забудьте завітати і на нашу сторінку в Instagram

Не варто забувати, що ми всі можемо працювати, робити фотографії та й просто жити завдяки українським Героям, які захищають країну від агресорів та стримують їх, у тому числі і на кордонах Дніпропетровської області. Не забувайте також і про енергетиків, які працюють цілодобово, щоб забезпечити кожну домівку світлом, водою і теплом. 

Бережіть себе, не ігноруйте сигнали тривоги, вірте у ЗСУ, зберігайте спокій. Та всіма силами допомагайте військовим та волонтерам! Україна переможе!

@datchenko.i @datchenko.i @_ekaterina_antonenko_ @_ekaterina_antonenko_ @darialatayko @darialatayko @datchenko.i @datchenko.i @mikhailina_ @mikhailina_ @sir_mirr @sir_mirr @lottie_2_12_20 @lottie_2_12_20 @sir_mirr @sir_mirr @lilia_dolgoli @lilia_dolgoli @dimar_os @dimar_os @dp_zal @dp_zal @aleksazarov635 @aleksazarov635

Джерело

Новости Днепра