У Кривому Розі зменшили час відключення електроенергії

Від сьогодні час тимчасових відключень абонентів буде зменшено з восьми годин до чотирьох, — повідомив начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Завдяки злагодженій роботі енергетиків щодо відновлення енергосистеми, з 13:00 суботи, 26.11.2022, енергетики розпочали у Дніпропетровській області перехід на новий графік подачі електроенергії населенню. ЧАС, НА ЯКИЙ ВІДБУВАЛОСЯ ТИМЧАСОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ АБОНЕНТІВ, БУДЕ ЗМЕНШЕНО З ВОСЬМИ ГОДИН ДО ЧОТИРЬОХ. Буде три черги відключення абонентів по 4 години – одна відключена, дві включені», — зазначив начальник ВА.

 

Графік подачі електроенергії розміщено на сайті Дніпровських електричних мереж https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns .

 

Енергетики разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго», екстреними службами та органами влади роблять все можливе для стабілізації ситуації. Усіх мешканців вкотре закликають до суворої економії.

 

«Якщо область буде перевищувати доведений ліміт потужності, доведеться повернутися до колишнього графіка подачі – одна черга увімкнена, дві вимкнуто», — зауважив О. Вілкул.

 

Джерело

Новости Днепра