Мешканці прифронтових територій Дніпропетровської області можуть безкоштовно отримати дрова

Мешканці прифронтових територій Дніпропетровської області можуть безкоштовно отримати дрова У ДніпроОВА розказали, як мешканцям прифронтових територій Дніпропетровської області отримати безкоштовні дрова

Олег Більдін

Людям, яки проживають у прифронтових територіях Дніпропетровської області, безкоштовно надають дрова. Вони — для майже 26 тисяч родин. До регіону вже надійшло понад 750 кубічних метрів деревини.

Дрова вже роздають у 6 громадах області. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської ОВА.

До кінця року ці дрова отримають всі 10 громад області, що визнані територіями активних бойових дій. Це Широківська, Зеленодольська, Мирівська, Марганецька, Нікопольська, Червоногригорівська, Великомихайлівська, Маломихайлівська, Новопавлівська та Покровська громади.

Найпершими їх отримують люди з інвалідністю, багатодітні родини, сім’ї загиблих Захисників, переселенці, які орендують житло, самотні старшого віку, родини, житло яких пошкодили російські загарбники. Доставка також безкоштовна.

Щоб отримати деревину, необхідно звернутися до органів місцевого самоврядування та подати письмову заяву. Треба мати копію паспорта, ідентифікаційного коду та довідку, що підтверджує перебування на цій території.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі на правому березі встановили «бочки» з водою. Також читайте, що на лівому березі Дніпра почали бурити свердловини. Крім цього, Інформатор повідомляв, де шукати адреси «Пунктів Незламності» у Дніпрі.

Джерело

Новости Днепра