Як у Дніпрі виглядає один з «Пунктів незламності»

Як у Дніпрі виглядає один з "Пунктів незламності" Інформатор сфотографував, як у Дніпрі виглядає один з "Пунктів Незламності"

Олег Більдін

Окупанти продовжують тероризувати мирні міста України. Через ворожі обстріли майже по всьому Дніпру зникло світло. У місті розгорнули “Пункти Незламності”. Працюють вони цілодобово та безкоштовно.

Наш оператор зайшов в один з них та зняв, як він виглядає. Про це повідомляє Інформатор.

Тут можна підзарядити телефон, приєднатися до інтернету, зігрітися та випити чаю. Також у пункті є аптечка. А для малечі поклали іграшки.

Нагадаємо, раніше ми писали, де шукати адреси таких пунктів у Дніпрі. Також читайте, що на лівому березі Дніпра почали бурити свердловини.

У Дніпрі запрацювали У Дніпрі запрацювали «Пункти незламності» Дякуємо рятувальникам за роботу Дякуємо рятувальникам за роботу Вони доступні цілодобово Вони доступні цілодобово Вхід вільний Вхід вільний Можна зігрітися та підзарядити гаджети Можна зігрітися та підзарядити гаджети Іграшки для дітлахів Іграшки для дітлахів Фото: Владислав Степанов Фото: Владислав Степанов Ми все здолаємо разом Ми все здолаємо разом

Фото: Владислав Степанов

Джерело

Новости Днепра