Світла в Україні може не бути протягом доби — «Укренерго»

Світла в Україні може не бути протягом доби - "Укренерго" Більшість міст України повністю знеструмлені

Якби з ненависті до русні можна було б видобувати електроенергію, ми зараз були б максимально заряджені

Інформатор Дніпро

23 листопада росія знову нанесла потужний ракетний удар по Україні. Є влучання по об’єктах інфраструктури, через що більшість міст повністю знеструмлені. У всіх регіонах відбуваються аварійні відключення.

Ракетна атака ще триває, тому енергетики з підрозділами ДСНС поки що не можуть почати ліквідацію наслідків. Окрім цього, через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об’єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше.

За даними «Укренерго», аварійні відключення світла можуть тривати протягом доби. Нагадаємо, що при значній перерві в електропостачанні активується робота Пунктів Незламності. Мапу таких пунктів по всій країні можна подивитись тут. Там будуть усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Безкоштовно і цілодобово.

Пункти працюватимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо. На сайті та в усіх Пунктах Незламності можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Терористи можуть забрати у нас на деякий час світло, але нашу витримку і мужність їм не зламати.

Поточну інформацію про наслідки ракетного обстрілу — ми дали тут. Більш детальна інформація про обстріл міст — тут. 

 

Джерело

Новости Днепра