Через відключення електроенергії на дорогах Дніпра працюватимуть регулювальники

регулировщик

Під час відключення світла у Дніпрі світлофори також не працюють. Це може призвести до збільшення кількості аварій, адже не всі водії дотримуються правил дорожнього руху. Ситуацію ускладнюють і погані погодні умови. У зв’язку з цим порядок на дорогах забезпечуватимуть регулювальники. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний», посилаючись на пресофіцера Патрульної поліції Дніпропетровської області Людмилу Копиленко.

«Ми прислухалися до думки жителів Дніпра, обговорили з Нацполіцією та ОВА питання необхідності забезпечення безпеки дорожнього руху в умовах відключення світлофорних об’єктів. Визначено 17-20 проблемних ділянок, як-от, наприклад, Набережна Заводська – Павлова, Запорізьке Шосе – Панікахи, Яворницького – Грушевського. Якщо світлофори на цих ділянках в години-пік (у ранковий і вечірній час) не працюватимуть, забезпечувати регулювання дорожнього руху там будуть інспектори патрульної поліції. Намагатимемося забезпечити безпеку дорожнього руху максимально», — прокоментувала Копиленко.

регулировщик

Перший заступник начальника департаменту Патрульної поліції Олексій Білошицький також звернувся до водіїв з проханням бути максимально уважними на дорогах і толерантними до інших учасників дорожнього руху в цей непростий для всіх час.

«Водіям потрібно бути максимально толерантними та дотримуватись правил проїзду перехресть. Тільки разом зможемо пройти ці труднощі та переможемо», — наголосив він.

Водіям нагадали, що означають сигнали регулювальника:

Жести регулировщика

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 22-річна жителька Дніпропетровської області народила дитину у «швидкій».

Джерело

Новости Днепра