Після новорічних канікул, криворізькі школи, дитсадки та позашкілля можуть перейти в офлайн

Після новорічних канікул, криворізькі школи, дитсадки, спортивні та позашкільні заклади можуть перейти в режим офлайн. Про це на вечірньому брифінгу повідомив начальник ВА О.Вілкул.

Після повного зачищення правого берега Дніпра від загарбників, безпекова ситуація у Кривому Розі значно поліпшилася, тож заходи безпеки у місті будуть відповідно скориговані.

 

«Я пропоную зробити, як у Києві, — після новорічних канікул дозволити школам, дитячим садочкам, ДЮСШ, музичним школам, Палацам культури та іншим закладам перейти в режим офлайн. Але лише тим, у кого є сховища та укриття. І лише на ту кількість дітей та працівників, яка не перевищує кількість місць в укриттях. При цьому, кожен заклад чи клас самостійно вирішують, який режим роботи обрати – онлайн чи офлайн — шляхом реального голосування батьків, із їхніми підписами. Ви будете мати можливість не лише висловити свою думку, але й взяти на себе відповідальність. Керівникам шкіл та інших закладів прошу почати підготовку до очного навчання. Багато що треба зробити, враховуючи, що багато шкіл та садочків були переобладнані під перебування переселенців», — зауважив О.Вілкул. 

Джерело

Новости Днепра