“Фасадної частини чотирьох домівок взагалі немає”: наслідки ракетного обстрілу у Дніпрі

“Фасадної частини чотирьох домівок взагалі немає”: наслідки ракетного обстрілу у Дніпрі Незадовго до вибуху мешканці домівок чули в небі "свист"

Олексій Александров

У четвер, 17 листопада, росіяни завдали ракетного удару по промисловому підприємству Дніпра. В оселях неподалік місця «прильоту» повибивало вікна та двері. Серед постраждалих є 15-річна дівчинка.

Інформатор побував на місці події та поспілкувався з постраждалими. 

Наразі на вулиці працюють комунальні служби, рятувальники та поліція. Мешканці пошкоджених житлових будинків згуртувалися та намагаються допомогти один одному у скрутну хвилину. Люди прибирають уламки, розбиті віконні рами та закривають пошкодження дерев’яними щитами. 

Нам вдалося поспілкуватися з постраждалими. Вони розповіли, що незадовго до серії вибухів чули в небі характерний “свист” від російських ракет. 

“Почув вибух, а потім глянув вікна немає. Усе скло по квартирі. Пішов подивився і всіх вікон немає, балкон розбило, і вся домівка у склі. Зараз прибираюсь”, — розповів мешканець дому. 

“Вийшов, “свист” ракет, але в бомбосховище ми не спускалися. А потім був вибух і вже побігли. І коли більш-менше все скінчилося побачили, що скло всюди, а фасадної частини чотирьох домівок взагалі немає. Все винесло разом із рамою. Тепер займаємось наслідками”, — каже потерпілий. 

Також на місці події працює поліція, яка приймає заяви від мешканців дому щодо руйнування їхньої оселі. 

 

Стало відомо, що в результаті обстрілів 23 людини звернулись за допомогою до медзакладів. Більшість поранень — порізи, струси головного мозку і контузія. Всі отримали необхідну медичну допомогу.

Розбиті віконні рами Розбиті віконні рами Розбита фасадна частина будинку Розбита фасадна частина будинку На місці події працює поліція На місці події працює поліція Люди намагаються допомогти один одному Люди намагаються допомогти один одному 

Раніше Інформатор повідомляв, що 17 листопада російські окупанти завдали ракетного удару по одному з підприємств міста. Наразі відомо по 23 постраждалих, серед яких є 15-річна дівчинка, яка на момент “прильоту” знаходилась удома. Через атаку окупантів у Дніпрі та області почастішають екстрені відключення світла. Також ми повідомляли, що через ворожу атаку в Дніпрі громадський транспорт змінив свій маршрут та як виглядають потрощені вибухом будинки в Дніпрі.

Джерело

Новости Днепра