Сніг та мороз: у Дніпрі та області погіршиться погода

Сніг та мороз: у Дніпрі та області погіршиться погода Мешканцям Дніпра та області слід бути готовими до складних погодних умов

Олег Більдін

У Дніпрі та області найближчими днями погіршиться погода. Синоптики повідомляють про вихід серії західних циклонів, що будуть поглиблюватись у нашому регіоні. Це може негативно впливати на функціонування господарського комплексу та життєдіяльність населення

Так, 17-23 листопада очікуються сніг, мокрий сніг та дощ. Можливе утворення снігового покриву висотою 3-8 сантиметрів, – пише Інформатор з посиланням на публікацію Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології. 

17-20 листопада можливі опади різної інтенсивності: вночі сніг, вдень переважно мокрий сніг, температура вночі становитиме 1-6 морозу, вдень – від 1 морозу до 4 тепла. На дорогах місцями ожеледиця.

21-23 листопада часом очікується дощ, місцями з мокрим снігом, нічні температури будуть в межах 1-6 тепла, денні – 4-9 тепла.

Нагадаємо, раніше ми писали, де і коли з 1 жовтня потрібно вмикати денні ходові вогні. А тут дивіться, як виглядають вулиці Дніпра туманним осіннім ранком.

Джерело

Новости Днепра