У Дніпрі на «заправках Коломойського» зник газ

Газ

У Дніпрі водії скаржаться на відсутність газу на АЗС «Авіас», «Укрнафта», «Юкон» та «Рубікс». Про це повідомляє «Дніпро Оперативний», посилаючись на власні джерела.

Всі ці заправки належать компаніям, пов’язаним з олігархом Ігорем Коломойським. Повідомлення, зокрема, надійшли від водіїв, які намагалися заправити машину в районі Червоного Камня, на лівому березі та інших місцях.

У пресслужбі компаній нічого повідомити не змогли, запропонувавши уточнити причини зникнення газу безпосередньо у співробітників конкретної заправки. Персонал АЗС про причину зникнення газу також нічого не знає.

Однією з ймовірних причин відсутності зазначеного виду палива на заправках може бути те, що Коломойський нещодавно втратив підприємство «Укрнафта». Його відібрали через несплату податків.

За версією слідства, менеджмент компанії ухилявся від сплати багатомільйонного акцизного збору протягом року. Правоохоронці перевіряють і можливі порушення при виготовленні пального, на які компанія могла піти для збільшення власного прибутку.

Правоохоронці зайняті організацією передачі підприємства державі таким чином, щоб воно продовжувало працювати стабільно.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі встановлюють наземні укриття.

Джерело

Новости Днепра