У Дніпропетровській області 300 тисяч абонентів залишились без світла

У Дніпропетровській області 300 тисяч абонентів залишились без світла У нашому регіоні продовжуються аварійні відключення світла

Олег Більдін

У Дніпропетровській області тривають аварійні відключення електроенергії. Наразі їх графіки не діють. Це означає, що вони можуть статися у будь-який час. 

Станом на 9:46 без світла були до 300 тисяч мешканців регіону. Критична інфраструктура заживлена, – пише Інформатор з посиланням на публікацію Валентина Резніченка, голови Дніпропетровської ОВА.

«Енергосистема країни знесилена російськими ударами і не витримує навантаження. Відключення необхідні для того, щоб стабілізувати її та запобігти аваріям. Вмикаємо режим тотальної економії. Повсюди і повсякчас. Тримаємо повними зарядні пристрої. Маємо напоготові ліхтарики та батарейки. Набираємося терпіння і впертості. Як би складно не було, витримаємо», – написав Валентин Резніченко.

Які електроприлади слід вимкнути ввечері читайте тут. Писали ми й про те, що мешканців Дніпра та області закликали заощаджувати електроенергію ще й вранці. 

Джерело

Новости Днепра