«Борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну»: Генштаб показав жінок у формі

фотогалерея

  • "Борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну": Генштаб показав жінок у формі - фото 1
  • "Борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну": Генштаб показав жінок у формі - фото 2
  • "Борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну": Генштаб показав жінок у формі - фото 3
  • "Борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну": Генштаб показав жінок у формі - фото 4
  • "Борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну": Генштаб показав жінок у формі - фото 5
  • "Борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну": Генштаб показав жінок у формі - фото 6
  • "Борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну": Генштаб показав жінок у формі - фото 7

КИЇВ. 8 березня. УНН. Генеральний штаб ЗСУ показав військовослужбовиць у формі, зазначивши, що незламні українські жінки стали на захист України зі зброєю в руках і протягом року широкомасштабного вторгнення росії в Україну світова спільнота побачила, як незліченна кількість українок відстоює себе, свої громади та свою країну, пише УНН.

Цитата

«Українські жінки борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну. Збройні Сили України вшановують усіх жінок України, зокрема, й усіх жінок Збройних Сил України та всіх складових Сил оборони України за ваше лідерство та боротьбу за Україну, за те як невтомно, самовіддано та ефективно ви наближаєте перемогу над ворогами України!» — сказали у Генштабі.

Деталі

Україна має унікальний досвід участі жінок у бойових діях із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації з 2014 року в межах як проведення АТО, ООС, так і під час вже понад року відбиття широкомасштабного вторгнення росії.

«У Міжнародний день боротьби за права жінок ЗСУ висловлюють вдячність жінкам-військовослужбовцям ЗС всіх країн-партнерів, зокрема і учасницям двосторонніх та багатонаціональних навчальних, тренувальних, логістичних й гуманітарних операцій, за неймовірну роботу та важливу роль, яку вони відіграють у забезпеченні допомоги та підтримки України», — вказали у Генштабі.

У Генштабі наголосили, що ЗСУ залишаються глибоко відданими поширенню голосів жінок, визнання їх внеску в розбудову сектору безпеки і оборони. «Це справедливо сьогодні, під час війни. І це буде справедливо і в майбутньому, коли Україна переможе. Збройні Сили України переконані, що тільки сильні й стійкі суспільства можуть пережити важкі часи. І це те, що втілюється сьогодні в Україні, зокрема і завдяки силі та стійкості жінок», — зазначили у Генштабі.

Джерело: УНН

Джерело

Новости Днепра