На Дніпропетровщині обіцяють взятись за недобросовісних підприємців, що «накручують» ціни на основні продукти

Створено комісію зі стабілізації цін на споживчому ринку

Відповідне розпорядження підписав начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Головні завдання комісії – координація дій державних органів зі стабілізації цін на споживчому ринку в Дніпропетровській області, запобігання порушенням у сфері декларування роздрібних цін на товари та запобігання порушенням у сфері формування суб’єктами господарювання роздрібних цін на товари.

Мешканці області можуть звертатись зі скаргами на недобросовісних підприємців, котрі необгрунтовано піднімають ціни на основні продукти. Інформує відділ з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій виконкому Павлоградської міської ради.

«До Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області треба надавати належним чином оформлене звернення із зазначенням інформації про назву, організаційно-правову форму суб’єкта господарювання, адресу здійснення його господарської діяльності, копії наявних документів для здійснення заходів, передбачених чинним законодавством», – й йдеться у повідомленні.

Звернення приймаються за адресою: вул. Філософська, 39-А, м. Дніпро, через офіційний вебсайт Головного управління, також звернення можна надіслати на офіційну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Новости Днепра