У Дніпрі на Набережній Перемоги через обрив контактної мережі зіштовхнулись Hyundai, Lada та Honda: утворився затор

У Дніпрі на Набережній Перемоги через обрив контактної мережі зіштовхнулись Hyundai, Lada та Honda: утворився затор На місці працюють поліцейські та комунальники

Софія Скорик

У середу, 8 березня, на Набережній Перемоги сталася аварія. Через обрив електродроту зіштовхнулись три автівки: Hyundai, Lada та Honda. Утворився затор. 

Аварія сталася о 8:42. Про це пише Інформатор з місця події. 

За попередньою інформацією від патрульних, тролейбус, який рухався по Набережній Перемоги, зупинився на зупинці. У цей час позаду нього обірвалась контактна мережа. Водії, які рухались за тролейбусом, почали реагувати на перешкоду, в наслідок чого зіштовхнулись три автівки: Hyundai, Lada та Honda. 

Наразі на місці працюють патрульні та комунальники. В напрямку Набережної Перемоги рух ускладнений, вільна середня смуга. Також частково ускладнений рух в напрямку центру. Там комунальники усувають наслідки інциденту. 

Як розповіли Інформатору комунальники, зараз тролейбуси курсують на автономному ходу. Та через півгодини роботи планують завершити. 

Через обрив електродроту зіштовхнулись три автівки Через обрив електродроту зіштовхнулись три автівки  Утворив затор Утворив затор Аварія сталася о 8:42 Аварія сталася о 8:42 На місці працюють поліцейські та комунальники На місці працюють поліцейські та комунальники На щастя, ніхто не постраждав На щастя, ніхто не постраждав наразі тролейбуси курсують на автономному ходу наразі тролейбуси курсують на автономному ходу Та через півгодини роботи планують завершити Та через півгодини роботи планують завершити Будь ласка, будьте обережні Будь ласка, будьте обережні Враховуйте дану ситуацію при планувані поїздок містом Враховуйте дану ситуацію при планувані поїздок містом Обірваний дріт Обірваний дріт Комунальники усувають наслідки інциденту Комунальники усувають наслідки інциденту

Нагадаємо, що у Дніпрі на Луговській трамвай насмерть переїхав чоловіка. Писали ми й про те, що у Дніпрі на Юрія Савченка Mazda врізалася в дерево, постраждала дівчина. Інформатор повідомляв, що у Дніпрі на Богдана Хмельницького Mercedes врізався в Infiniti та ледь не зніс жінку на тротуарі. Відео моменту.

Фото: Дмитро Федоров 

Джерело

Новости Днепра