Вивозив призовників із країни: у Дніпрі затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві поліцейського

Наручники

У Дніпрі обвинувачений у вбивстві поліцейського чоловік потрапив на продаж «білих квитків». Про це повідомляє «Дніпро Оперативний», посилаючись на ДніпроTV.

Чоловіка затримали. Фігуранта звинувачують у незаконному переправленні громадян України призовного віку через державний кордон. Правоохоронці з’ясували, що фігурант брав за свої послуги 20 тисяч доларів.
За інформацією правоохоронців, ділок встиг одержати від незаконної діяльності кілька мільйонів гривень. Підозрюваний не визнаює своєї провини, справу називає сфабрикованою.

Чоловіка затримали «на гарячому». Він був у військовій формі. З собою фігурант мав велику кількість посвідчень, включаючи ЗСУ, СБУ. Журналісти з’ясували, що підозрюваного звуть Сергій Кармазін, і він мав отримати 8 тисяч доларів за білий квиток.

З матеріалів справи відомо, що одному із «клієнтів» чоловік пообіцяв забезпечити «формальну медкомісію» за 20 тисяч доларів. За ці гроші клієнт мав отримати висновок про те, що людина не підлягає військовій службі та може виїхати з країни.

Сергія Кармазіна раніше судили за розбійний напад та вбивство поліцейського. Цей подвійний злочин стався у Дніпрі два роки тому.

Раніше ми повідомли, що у Дніпрі на Гулі Корольової неадекват кидається на дітей

Джерело

Новости Днепра