Росіяни випустили понад 60 снарядів по Нікопольському району: зачепили лінії електропередач та газогін

Росіяни випустили понад 60 снарядів по Нікопольському району: зачепили лінії електропередач та газогін Війська рф обстріляли Нікопольський район

Софія Скорик

У ніч на 15 листопада війська рф скерували свою зброю проти Нікопольського району. Під прицілом опинилися Марганецька, Червоногригорівська та Нікопольська громади. Ворог випустив на мирні міста та села понад 60 снарядів. 

Били “Градами” та важкою артилерією. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, — пише Інформатор. 

У Нікополі росіяни поцілили у багатоповерхові та приватні будинки, а також комерційне підприємство. Зачепили й лінії електропередач та газогін. Знищили кілька господарських споруд. 

“Всюди минулося без постраждалих. Деталі обстрілів ще уточнюються.  У інших районах ніч минула без сирен і на цю хвилину спокійно”, — написав Резніченко. 

Раніше ми писали, що росіяни скерували на Нікопольський район понад 60 снарядів. Писали ми й про те, що росіяни скерували понад 50 снарядів по Нікопольському району.

Під прицілом опинилися Марганецька, Червоногригорівська та Нікопольська громади Під прицілом опинилися Марганецька, Червоногригорівська та Нікопольська громади Ворог випустив на мирні міста та села понад 60 снарядів Ворог випустив на мирні міста та села понад 60 снарядів

Джерело

Новости Днепра