Топ-5 порушників правил паркування у Дніпрі за тиждень

Топ-5 порушників правил паркування у Дніпрі за тиждень Дотримуйтесь ПДР

Ярослав Жахалов

У Дніпрі інспекція з питань контролю за паркуванням пильно слідкує за тим, як дотримуються водії правил дорожнього руху під час паркування та зупинок. Оскільки майже щодня знаходяться «майстри», які реально можуть здивувати вибором місця, чи складністю паркування.

Будьте уважними та не порушуйте встановлені норми. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію Єдиного паркувального простору.

Тільки за минулий тиждень інспектори наклали 4705 штрафів за порушення правил паркування. 130 автівок — евакуювали зі значними порушеннями.

Ваше авто заберуть на штраф майданчик у разі паркування:  

  • на пішохідних переходах;
  • перехрестях;
  • тротуарах;
  • зупинках громадського транспорту;
  • у випадку блокування руху іншого транспорту, насамперед — екстрених служб або громадського транспорту. 

Такі порушення обійдуться власникам машин у кругленьку суму. Наприклад, евакуація — від 2110 до 2410 гривень, зберігання ТЗ — 144 гривні за добу та штраф — 680 гривень.

Пам’ятайте, адміністративне стягнення накладається саме на власника машини, а не кермувальника.

У Дніпрі інспектори пильно слідкують за дотриманням ПДР У Дніпрі інспектори пильно слідкують за дотриманням ПДР Такі порушення обійдуться власникам машин у кругленьку суму

Такі порушення обійдуться власникам машин у кругленьку суму

Будьте уважними та не порушуйте встановлені норми Будьте уважними та не порушуйте встановлені норми Водії порушують правила дорожнього руху під час паркування та зупинок Водії порушують правила дорожнього руху під час паркування та зупинок

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровській області ВАЗ зайнявся після зіткнення з ЗАЗ. Також ми писали, що у Дніпрі на Запорізькому шосе водій на “Волга” збив 11-річного хлопчика на самокаті. 

Джерело

Новости Днепра