Дві тисячі продуктових наборів і 16 тонн питної води передала Військова адміністрація Кривого Рогу в щойно звільнені села Херсонщини

За останні два тижні від Військової адміністрації  Кривого Рогу надали допомогу в звільнені села Великоолександрівської, Нововоронцовської та Високопільської громад.

 Неможливо без слід дивитись і слухати людей, які потерпали від окупації рашистів,  — розповідає заступниця начальника ВА  Кривого Рогу, очільниця ГО «НАБАТ-КРИВБАС» Вікторія Третяк. 

 

Старосілля, Новодмитрівка, Нововоскресенське, Мала Олександрівка, Велика Олександрівка, Довгово, Шестаково, Кам‘яне, Брускинське, Іщенка, Костромка, Безводне, Чкалове, Щасливе, Степове, Вишневе. Такою є сьогодні географія допомоги криворіжців. Місто постійно тримає руку на пульсі звільнених сіл, згорьованих і зруйнованих війною. І це не одноразова акція, а постійна допомога, яка не припиняється ані на день – і в Криворізькому районі, і в щойно звільнених селах Херсонщини.  По суті, ми йдемо услід за військовими. Вони роблять свою роботу, а місто – свою.

 

Джерело

Новости Днепра