У Кривому Розі працівники АТ «Криворіжгаз» встановили щє один шафовий газорозподільний пункт європейського зразка

Компанія Криворіжгаз, що працює під брендом Регіональної газової компанії, виконує роботи з модернізації та підготовки газорозподільної системи Кривого Рогу та Криворізького району до опалювального сезону. 

Днями фахівці АТ «Криворіжгаз» встановили у Тернівському районі Кривого Рогу сучасний ШГРП виробництва RGC Production. Нове обладнання забезпечить сталий та надійний розподіл газу до споживачів понад 3,5 тис криворізьких квартир.

 

«В цьому році ми замінили вже 22 ШГРП у місті та районі. У нових шафових газорозподільних пунктах встановлені італійські регулятори тиску газу Pietro Fiorentini. Це надійне європейське устаткування стабілізує подачу блакитного палива, гарантує безпеку споживача, й на відміну від радянського обладнання, дозволяє уникати втрат газу. Тобто нове обладнання працює на розподільних газових мережах Криворіжжя для безпеки клієнтів», — зазначив директор технічний АТ «Криворіжгаз» Борис Рибка.

 

Компанія Криворіжгаз, яка працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), обрала європейський напрямок розвитку газового ринку і співпрацює з провідними виробниками обладнання. До того ж, закупає обладнання українського виробника. Що дає змогу навіть під час війни, не тільки підтримувати газорозподільну систему регіону у належному стані, а й модернізувати газове обладнання.

 

Джерело

Новости Днепра