Декілька днів поспіль: у Слобожанському стріляють по дітям на майданчику

Декілька днів поспіль: у Слобожанському стріляють по дітям на майданчику Діти отримали ушкодження

Ярослав Жахалов

У неділю, 13 листопада, до редакції Інформатора звернулася жінка і повідомила, що по її маленькому сину та двом його друзям стріляли з травматичного пістолета. Діти грали на майданчику на вулиці 8 березня у Слобожанському коли це сталося. 

Діти отримали пошкодження. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на слова Ганни, мами постраждалого хлопчика. Подія сталася близько 15:00 в районі будинку №13. 

«Мій син та ще двоє його друзів гуляли на майданчику. Він отримав 3 кулі з травматичної зброї: 2 кулі по курточці та третю у ікру на нозі. Ще один хлопчик один отримав у щоку», — написала Ганна.

Дорослі не бачили, звідки стріляли, то і не знають, хто це робить. На місце викликали поліцію та написали заяву. 

«Це ж яка скотиняка стріляє по дітям та по тваринам? Припущення, хтось з 13-го або 11-го будинку, поліція приїздила 2 рази. 1 раз, коли ми викликали, у малого брали показання, а другий раз — за 2 години до нашого виклику», — продовжила жінка. 

Крім цього з’ясувалося, що така сама ситуація сталася за день до цього, 12 листопада, і ще за день до цього. Всі випадки відбувалися саме з дітьми, які гуляли на цьому майданчику. Особистість стрілка, його мотиви та зброя — поки що не відомі.

Попав у коліно Попав у коліно Стрілка розшукує поліція Стрілка розшукує поліція

Раніше ми повідомляли про те, що у Дніпропетровській області чоловік знімав відео, у яких закликав ЗСУ скласти зброю. Також писали, що у Дніпропетровській області 14-річна дівчинка вистрелила собі у шию.

Джерело

Новости Днепра