У Дніпрі на Набережній Перемоги зіштовхнулися Lanos і Audi: є постраждалі

У Дніпрі на Набережній Перемоги зіштовхнулися Lanos і Audi: є постраждалі В салоні Daewoo були діти

Ярослав Жахалов

У неділю, 13 листопада, на Набережній Перемоги сталася ДТП. Тут зіштовхнулися Lanos і Audi. Є постраждалі.

Аварія сталася о 14:08. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

За попередньою інформацією, обидва авто рухалися у бік проспекту Героїв. В районі будинку №10 Lanos почав розвертатися з другої смуги руху. В цей час Audi їхав у крайній лівій смузі. В результаті сталося зіткнення.

На місце прибули 3 швидкі, а також поліція. Відомо, що травми отримали водії автівок. Зараз медики встановлюють стан потерпілих, щоб встановити, чи потрібна шпиталізація. Відомо, що у Lanos знаходились діти. Попередньо, вони не постраждали. Рух на ділянці ускладнений, збирається затор.

 

Сталася ДТП Сталася ДТП Є постраждалі Є постраждалі В салоні були діти В салоні були діти На місці медики На місці медики Оцінюють стан постраждалих Оцінюють стан постраждалих Поліція вже приїхала Поліція вже приїхала

Раніше ми також писали, що у Дніпрі на Донецькому Шосе Mitsubishi зіштовхнувся з Renault і перекинувся. Відео моменту цієї аварії – тут. Окрім того, на Набережній Перемоги зіткнулися Kia та Hyundai. Повідомляли ми і про те, що на Барикадній водій Mercedes намагався задавити двох чоловіків.

Фото: Максим Якушев

Джерело

Новости Днепра