У Дніпрі на Січеславській Набережній зіштовхнулися Renaut та Nissan: відео моменту ДТП

У Дніпрі на Січеславській Набережній зіштовхнулися Renaut та Nissan: відео моменту ДТП У Дніпрі сталася ДТП

Інформатор Дніпро

У четвер, 10 листопада, на перехресті вулиць Січеславської Набережної та Юліуша Словацького сталася ДТП за участю двох автомобілів — Nissan та Renault. На місці аварії працюють поліція та медики. Всі обставини буде з’ясовувати слідчий. 

В результаті аварії незначну травму отримав водій Nissan — йому надали допомогу на місці. На дорозі утворився невеликий затор. Враховуйте цю інформацію при плануванні свого маршруту по місту — передає Інформатор з місця події.

За попередньою інформацією від одного з водіїв, Nissan рухався по Січеславській Набережній у напрямку житлового масиву Перемога у крайній правій смузі на зелений сигнал світлофора. 

 

В цей момент на перехресті водій служби таксі “Opti” виконував поворот в бік вулиці Юліуша Словацького та не надав перевагу в русі. Сталося зіткнення. Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження — у Nissan пошкоджений передній бампер, а у Logan вм’ятина на двері. 

 

У Дніпрі сталась ДТП У Дніпрі сталась ДТП На дорозі утворився затор На дорозі утворився затор На місці аварії працюють поліцейські На місці аварії працюють поліцейські Всі обставини буде з’ясовувати слідчий Всі обставини буде з’ясовувати слідчий 

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулися Kia та Hyundai. Також ми писали про те, що у Дніпрі на Поля водій BMW на пішохідному переході збив чоловіка

Джерело

Новости Днепра