У Дніпрі на проспекті Лесі Українки Chevrolet збив чоловіка на пішохідному переході

У Дніпрі на проспекті Лесі Українки Chevrolet збив чоловіка на пішохідному переході ДТП з постраждалим на Лесі Українки

Софія Скорик

У понеділок, 2 січня у Дніпрі на проспекті Лесі Українки сталася аварія. Тут Chevrolet збив чоловіка на пішохідному переході. На місці працюють поліцейські.

Інцидент трапився близько 17:50. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

За попередньою інформацією від патрульних, постраждалого шпиталізували до лікарні. На місці працює слідчий з ДТП. Він з’ясує всі деталі інциденту.

До уваги водіїв: станом на 18:33 на перехресті проспекту Лесі Українки та вулиці Надії Алексієнко зайнята ліва смуга в бік проспекту Поля. Враховуйте це при плануванні поїздок містом.

ДТП у Дніпрі ДТП у Дніпрі  Chevrolet збив чоловіка на пішохідному переході Chevrolet збив чоловіка на пішохідному переході Постраждалого доставили у лікарню Постраждалого доставили у лікарню На місці працює слідчий з ДТП На місці працює слідчий з ДТП Слідчий з'ясує всі обставини аварії Слідчий з’ясує всі обставини аварії Інцидент трапився близько 17:50 Інцидент трапився близько 17:50 Водії, будь ласка, будьте пильними на дорозі Водії, будь ласка, будьте уважні на дорозі Дотримуйтесь ПДР Дотримуйтесь ПДР Бережіть себе та турбуйтесь про оточуючих Бережіть себе та турбуйтесь про оточуючих Фото: Денис Чубченко Фото: Денис Чубченко Патрульні та слідчий працюють на місці Патрульні та слідчий працюють на місці

Раніше ми також писали, що у Дніпрі жінка на Citroen потрапила у ДТП, після чого втікала від поліції. Вона протаранила поліцейські авто та заїхала на територію храму. Поліцейські вимушені були стріляти по колесах, аби зупинити водійку. Окрім того, у Дніпрі на Новому мосту «Таврія» зіштовхнулася з двома Hyundai та перекинулася. Відео момену цієї аварії – тут.

Фото: Денис Чубченко

Джерело

Новости Днепра