Світло переможе темряву! Дякуємо нашим енергетикам за невтомну працю та героїзм!

Сьогодні уклінно дякуємо нашим енергетикам за невтомну працю та героїзм! За їх важкий фронт, який вони тримають щохвилини, ризикуючи своїм життям. Ви повертаєте світло й тепло в наші домівки, яке крадуть у нас підступні й божевільні російські маніяки.

Міністр енергетики України Герман Галущенко привітав колег з Днем енергетика:

 

«Героїчні. Незламні. Професійні. Все це про воїнів світла – енергетиків, які кожного дня роблять неможливе – можливим. Іноді, ціною власного життя. Енергетики – герої сьогодення, які вже стали живою легендою та прикладом для наслідування. Ви, без перебільшення, тримаєте енергетичний фронт. Попри постійні ворожі обстріли, ви без зупинок відновлюєте, ремонтуєте та даєте українцям тепло та світло, доводите незламність українського духу, повертаєте віру та надію. На всіх електростанціях – атомних і теплових, ГЕСах і ВЕСах, – на диспетчерських пунктах і підстанціях, у тилу та на прифронтових ділянках, ви день у день робите те, чого не можна було й уявити. Ви робите неможливе! А ще ви гідно захищаєте Україну в лавах ЗСУ. І за будь-яких умов залишаєтеся вірними. Собі, своїй професії, своїй країні. Завжди. Навіть в окупації чи полоні. Сьогодні, у наше професійне свято, я хочу подякувати кожному та кожній із вас. Ви справжні герої – герої енергетичного фронту! Я пишаюся бути з вами в одній команді, це велика честь для мене. Ми обов’язково переможемо! А після перемоги відбудуємо енергетичний сектор, зробимо його ще сучаснішим та ще стійкішим».

 

Навіть якщо ворог і може тимчасово залишити нас без світла, йому все одно ніколи не вдасться залишити нас без прагнення виправити все, полагодити та повернути до норми. І в цьому велика заслуга наших енергетиків. Дякую кожному й кожній за вашу роботу – цілодобову, без перерви, на максимумі. Разом подолаємо будь-який морок! — звернувся до енергетиків президент Зеленський. 

 

 

Зі святом вас, неймовірні енергетики України! Разом – до Перемоги! Світло переможе темряву!

 

 

 

Джерело

Новости Днепра