Брифінг радника начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Пискуна за підсумками 26 листопада

Радник начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Пискун — про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 26 листопада.

ГОЛОВНЕ:

 

— Ситуація на нашому напрямку фронту перебуває під контролем Збройних Сил України.

В Криворізькому районі обстрілів не було.

 

— В Кривому Розі ситуація стабільна, знаходиться під контролем Військової адміністрації. Детально по напрямках.

 

Електроенергія. З сьогоднішнього дня зменшена тривалість відключення електроенергії у нашому місті. Тепер не вісім годин, а чотири. Буде три черги відключення абонентів на чотири години – одна відключена, дві включені. Графік подачі електроенергії розміщено на сайті Дніпровських електричних мереж https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns. Енергетики звертають увагу на необхідності жорсткої економії. Якщо область буде перевищувати доведений ліміт потужності, прийдеться повернутися до старого графіку подачі – одна черга увімкнена, дві вимкнуто. 

При цьому прошу вас бути готовими до аварійних відключень, тому зарядіть телефони та павербанки.

 

Громадський транспорт. З п’ятниці, з 15:00, у місті для забезпечення електроенергією наших мешканців та роботи критичної інфраструктури – лікарень, водопостачання, водовідведення та тепла, у Кривому Розі тимчасово зупинено роботу електротранспорту, а також збільшена кількість безкоштовних комунальних автобусів. Відновлення роботи електротранспорту відбудеться після дотримання всіма споживачами, у тому числі населенням, тотального режиму економії та, в наслідок цих дій, дозволу від енергетиків.

 

Вода. Всі водопровідні та насосні станції працюють, однак на деяких знижено тиск через застосування енергетиками графіків аварійних відключень.

 

Каналізація та водовідведення. Працює у звичайному режимі.

 

Теплопостачання. Всі котельні працюють в заданому технологічному режимі. Оскільки місто фактично в друге почало опалювальний сезон, продовжуються налагоджувальні роботи, як тепловиками, так і керуючими компаніями.

 

Мобільний зв’язок. Працює.

 

Вуличне освітлення. Для економії електроенергії вуличне освітлення вимкнуто.

 

Безпека руху під час пересування та перетину проїжджої частини пішоходами. Виключно переміщайтесь по пішохідним переходам, вмикайте ліхтарі або світло на мобільному телефоні. Бережіть себе.

 

Медицина. Всі лікарні у місті працюють.

 

Джерело

Новости Днепра