Житель Нікополя намагався перелізти через паркан на кордоні з Польщею, тікаючи від мобілізації

пограничники

Житель Нікополя намагався перелізти через паркан на кордоні з Польщею, повідомляє «Дніпро Оперативний» із посиланням на Держприкордонслужбу України.

Прикордонники затримали 29-річного чоловіка з Нікополя, який намагався перетнути кордон з Польщею. З собою чоловік прихопив інструменти, з допомогою яких, він мав подолати загороджувальний паркан та приховати сліди. Здолати паркан не судилося через місцевого мешканця, який повідомив про порушника.

пограничники

Ще один 23-річний житель Дніпропетровської області, отримавши відмову на перетин кордону, вирішив покинути Україну незаконним шляхом. Коли стемніло він попрямував держрубежу. На околиці Яворівського району у Львівській області його затримали.

предметы

Обох чоловіків затримали, їх збираються притягнути до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». 

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що батько та син з Дніпропетровської області ледь не втопилися у річці, намагаючись нелегально перетнути кордон.

Джерело

Новости Днепра