Кам’янчан закликають здати кров

Як зазначають у Кам’янському структурному підрозділі Комунального підприємства «Дніпропетровська обласна станція переливання крові», зараз лікувальні заклади постійно і великої кількості потребують донорської крові, яка допомагає рятувати життя як наших захисників, так і цивільного населення.

Результатом активних бойових дій є велика кількість поранених бійців. Фахівці відзначають, що при суттєвих крововтратах, які часто зустрічаються на полі бою, один поранений може вимагати кілька доз крові, тобто допомоги кількох донорів за раз. Тому у справі порятунку поранених бійців важливим є систематичний внесок кожного жителя нашого міста, адже донором крові можна бути не частіше разу на 60 днів, а поранення наші захисники отримують щодня.

Єдиним закладом у Кам’янському, який заготовляє кров для переливання пораненим захисникам та цивільному населенню, є структурний підрозділ Комунального підприємства «Дніпропетровська обласна станція переливання крові», що знаходиться поряд із Академічним музично-драматичним театром ім. Лесі Українки. Тільки цей заклад приймає донорів для створення запасів крові та її компонентів та передає їх лікувальним закладам для переливання.

Здати кров можна з понеділка по суботу з 08:00 до 13:00

Контактний телефон: 0686878092

Новости Днепра