Просили 15 тисяч доларів: у Дніпропетровській області ухилянтам продавали документи для виїзду за кордон

Просили 15 тисяч доларів: у Дніпропетровській області ухилянтам продавали документи для виїзду за кордон У Кривому Розі ухилянтам за 15 тисяч продавали документи для виїзду за кордон

У Кривому Розі учасники злочинної групи продавали військовозобов'язаним дозвільні документи для виїзду за кордон. За "послуги" вони просили 15 тисяч доларів. Правоохоронці їх спіймали.

Олег Більдін

У Кривому Розі учасники злочинної групи продавали військовозобов’язаним дозвільні документи для виїзду за кордон. За «послуги» вони просили 15 тисяч доларів. Правоохоронці їх спіймали.

Так, вони затримали двох чоловіків, коли ті передавали зловмисникам гроші. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію поліції Дніпропетровської області. 

Порушникам вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі чоловік за 3 тисячі доларів продавав ухилянтам фальшиві документи. Також Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі 30-річний чоловік організував схему, по якій переправляв людей за кордон.

 

Джерело

Новости Днепра