День Гідності та Свободи відзначили у Дніпрі

день гідності дніпро

Покладанням квітів до пам’ятного монумента на алеї Героїв у Дніпрі відзначили День Гідності та Свободи, що проходить в Україні 21 листопада. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний» з посиланням на міську раду Дніпра.

Представники міської та обласної влади, духовенства, правоохоронних органів та рятувальники вшанували усіх загиблих на Майдані, а також захисників, що полягли, захищаючи Україну. 

«Сьогодні весь світ знає про незламність та стійкість українців, бажання волі, свободи. Свого часу нашу гідність та свободу намагались руками проросійської влади в Україні зломити та змінити хід історії та вибір, який зробив український народ. Але в них нічого не вийшло і не вийде сьогодні. І ми памʼятаємо кожного героя, який віддав своє життя за свободу, тих, хто стояв на Майдані, а потім пішов до лав Збройних сил відстоювати свободу та незалежність України. Честь, слава та вічна памʼять кожному герою», – зазначив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько.

Артем Нідєлько

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що військові та жителі деокупованих територій отримали черговий гуманітарний вантаж від Дніпра.

Джерело

Новости Днепра