Постраждав 59-річний чоловік: росіяни накрили вогнем Нікопольський район

Постраждав 59-річний чоловік: росіяни накрили вогнем Нікопольський район Війська рф накрили вогнем з РСЗВ та важкої артилерії Нікопольський район

Софія Скорик

У ніч на 20 листопада окупанти накрили вогнем чотири громади у Нікопольському районі — Червоногригорівську, Мирівську, Марганецьку та Нікопольську. Били з РСЗВ та важкої артилерії. Росіяни випустили по житлових кварталах понад 40 снарядів. Постраждав 59-річний чоловік.

Йому надали допомогу, він лікується вдома. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, — пише Інформатор.

Пошкоджені 20 багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди, автівки, гуртожиток профтехучилища, газопроводи та лінії електропередач.

“Обстріл спричинив три пожежі. Зайнялися квартира, машина та гараж. Вогонь рятувальники ліквідували. У решті громад без постраждалих. Побиті приватні будинки та господарські споруди. У інших районах області ніч була тихою. І на цю хвилину спокійно”, — написав Резніченко.

Раніше ми писали, що у Дніпрі 26-річний нацгвардієць із Маріуполя розповів про життя в облозі. Писали ми й про те, що росіяни скерували понад 60 снарядів по Нікопольському району. Також читайте, що у Дніпрі врятували чоловіка, який постраждав від вибуху “Шахеда”

У ніч на 20 листопада окупанти накрили вогнем чотири громади у Нікопольському районі У ніч на 20 листопада окупанти накрили вогнем чотири громади у Нікопольському районі Били з РСЗВ та важкої артилерії Били з РСЗВ та важкої артилерії Постраждав 59-річний чоловік Постраждав 59-річний чоловік

 

Джерело

Новости Днепра