У Кам`янському пенсіонерка затримала крадійку

У Кам`янському за спробу пограбувати літню жінку затримали місцеву жительку. Підозрювана повалила потерпілу на землю та вихопила з її рук сумку, однак довести злочин до кінця їй завадили.

17 листопада близько 18:00 до поліції надійшло повідомлення про пограбування 63-річної жінки. На місці події поліцейські відділення поліції № 2 Кам`янського РУП встановили, що дорогою додому до перехожої підбігла грабіжниця та штовхнула її, а потім вихопила з рук сумку з грошима та документам. Коли нападниця намагалася втекти, потерпіла змогла її утримати та покликати на допомогу. Затриману передали поліцейським, які оперативно виїхали на виклик та швидко прибули на місце злочину.

53-річну місцеву жительку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою їй повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Новости Днепра