У Дніпрі на Холодильній Nissan збив жінку

У Дніпрі на Холодильній Nissan збив жінку Nissan збив жінку, її забрала швидка

Олег Більдін

У вівторок, 15 листопада, на перехресті вулиць Холодильної та Магдалинівської трапилася аварія. Тут літня жінка потрапила під колеса Nissan. Постраждалу забрала швидка.

Інцидент трапився близько 11:45. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

За словами правоохоронців, потерпілу доставили до лікарні №6. Слідчий з ДТП повідомив, що травми в потерпілої не важкі й вона буде лікуватися амбулаторно.

Усі обставини встановлюються. Рух на цій ділянці не ускладнено.

У вівторок, 15 листопада, на перехресті вулиць Холодильної та Магдалинівської трапилася аварія У вівторок, 15 листопада, на перехресті вулиць Холодильної та Магдалинівської трапилася аварія Тут літня жінка потрапила під колеса Nissan Тут літня жінка потрапила під колеса Nissan Фото: Денис Чубченко Фото: Денис Чубченко Інцидент трапився близько 11:45 Інцидент трапився близько 11:45 За словами правоохоронців, потерпілу доставили до лікарні №6 За словами правоохоронців, потерпілу доставили до лікарні №6 Усі обставини встановлюються Усі обставини встановлюються Бережіть себе Бережіть себе Дотримуйтесь ПДР Дотримуйтесь ПДР Будьте обережні на дорозі Будьте обережні на дорозі

Раніше ми також писали, що у Дніпрі на Набережній Заводській зіштовхнулися Kia, ВАЗ та ГАЗ. Окрім того, на трасі Дніпро — Кривий Ріг Volkswagen і Opel врізалися у фуру. Постраждали двоє чоловіків. Повідомляли ми і про те, що на Набережній Перемоги зіштовхнулися Lanos і Audi.

Фото: Денис Чубченко

 

 

 

 

 

Джерело

Новости Днепра