Ворожа куля влучила у легені: у Дніпрі врятували пораненого бійця

Ворожа куля влучила у легені: у Дніпрі врятували пораненого бійця Лікарні Дніпра допомогли 40-річному пораненому воїну

Олег Більдін

Кожного дня наші Захисники ризикують здоров’ям та життям, боронячи Україну. Медики рятують тих, хто отримав порання. Так, дніпровські лікарі допомогли 40-річному Михайлу (ім’я змінено). 

Ворожа куля влучила в легені чоловіка. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради.

Першому допомогу воїну надали на місці. Військові хірурги зробили все, аби полегшити страждання бійця та отримати бодай маленький шанс на його порятунок.

Потім була евакуація. Довга та болісна дорога могла закінчитися найгіршим, проте пораненого доставили до Дніпра. Хірурги торакального відділення 16-ої лікарні провели важку та ризиковану операцію, яка взагалі не давала ніяких гарантій. 

“Коли починали операцію, у медиків хоч одразу і був план порятунку, але було й розуміння ризику: «Час не на нашій стороні, в нас його майже немає. Герою, ти маєш нам допомогти: триматися за життя щосили!» Після декількох важких годин боротьби — ще одне життя було врятовано. Командна робота лікарів і сильний дух захисника спрацювали відмінно. Адже жодна куля не в силах здолати українську волю та свободу. Бо ми — незламні”, – йдеться у пості.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у лікарні Дніпра врятували бійця, який отримав важке поранення на фронті. Також читайте, що у Дніпрі врятували кінцівку Захиснику, який постраждав від вибуху ворожого снаряду.

Джерело

Новости Днепра