Метінвест профінансував придбання машин «швидкої допомоги» для Кривого Рогу

Група Метінвест активно допомагає Військовій адміністрації Кривого Рогу у забезпеченні продуктами вразливих верств населення, організації добробуту переселенців і підтримці медичної сфери. Фінансова підтримка, що спрямована Метінвестом на потреби міста, становить вже 30 млн гривень. Зокрема, за ці кошти придбали автомобілі «швидкої допомоги».

У найскладніший для України час повномасштабної війни Група Метінвест вкотре довела, що є надійним партнером та опорою не лише економіки, а й гуманітарного сектору. Нині прифронтовий Кривий Ріг приймає у себе понад 75 тисяч переселенців, а у шпиталях міста лікарі цілодобово рятують життя містянам і пораненим захисникам. Щоби вчасно доставити пацієнтів до операційної, потрібно більше машин швидкої допомоги. Чергову фінансову підтримку від Метінвесту сумою 10 млн гривень спрямували на закупівлю спеціального медичного транспорту. Для Кривого Рогу придбали три медичні автомобілі.

 

Заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін сказав:

«Кривий Ріг разом з усією країною робить все для наближення Перемоги. Наша «швидка допомога» обслуговує не тільки понад 800 тисяч жителів Кривого Рогу та Криворізького району, а ще й 75 тисяч вимушених переселенців. Також надає допомогу нашим військовим. Тому допомога Метінвесту у придбанні автомобілів суттєво підвищує мобільність та якість послуг».

 

Керівник Криворізької станції швидкої медичної допомоги Анатолій Бійовський підкреслив:

«Своєчасне оновлення автопарку відіграє вирішальне значення. Будуть люди, будуть медикаменти, але якщо не буде на чому під’їхати до хворого чи потерпілого, то це вже не буде «швидкою допомогою». Робота Криворізької станції швидкої медичної допомоги перебуває під постійним контролем Військової адміністрації міста, і ми знаємо, що питання щодо медикаментозного забезпечення станції та пального вирішуються завдяки нашій Військовій адміністрації».

 

З початку повномасштабної війни Метінвест налагодив регулярне доставлення допомоги до криворізьких шпиталів.

 

«Компанія Метінвест підтримує лікарні Кривого Рогу. Зокрема, ми передали медзакладам автомомбілі «швидкої». З квітня в межах проєкту «Рятуємо життя» компанія спрямувала на медичну допомогу місту суму в понад 52 млн гривень. Для криворізьких шпиталів закупили лікувальні засоби, медичне обладнання й витратні матеріали», — зазначив генеральний директор Центрального ГЗК Групи Метінвест Дмитро Шевчик.

 

Практика цільових траншів на вирішення нагальних гуманітарних потреб, що виникають у Кривому Розі, доводить свою ефективність. Результатом співпраці Метінвесту й військової адміністрації Кривого Рогу стали облаштовані шелтери для переселенців та забезпечення їх продуктами.

 

«Ми живемо в час великої загальної відповідальності. Ми не перекладаємо її на чужі плечі, а свідомо підставляємо свої. Колектив Групи Метінвест сьогодні демонструє не лише витримку та відданість країні, а й незламну громадянську позицію. Ми допомагаємо зігріти та нагодувати, довезти й вилікувати, захистити та перемогти», – сказав генеральний директор Північного ГЗК Групи Метінвест Андрій Скачков.

 

 

Джерело

Новости Днепра