Стрижки, гоління та справжня чоловіча атмосфера: де у Дніпрі привести до ладу зачіску та бороду

Стрижки, гоління та справжня чоловіча атмосфера: де у Дніпрі привести до ладу зачіску та бороду Найкращі барбершопи Дніпра

Інформатор Дніпро

Відчувати себе стильно та комфортно у сучасному світі дуже важливо. Тож у пригоді стануть барбершопи – місця, де чоловік будь-якого віку відчує себе у «своїй компанії». Крім професійного підходу до гоління і стрижок, у барбершопах створена споконвічно чоловіча атмосфера.

Інформатор допомагає не загубитися у різноманітті вибору барбершопів. Тож ми склали для наших читачів перелік місць, де можна підстригтися, поголитися і просто безтурботно провести час.

Oldboy barbershop

«Oldboy barbershop» — це зона комфорту для чоловіків. Тут панує атмосфера брутальності та чоловічого духу, яку надихали європейські стандарти якості та стилю.

Oldboy — місце, де чоловік будь-якого віку відчує себе у своїй компанії. Крім професійного підходу до гоління і стрижок, у барбершопі створена спокійна чоловіча атмосфера.

Барбери підтримають будь-яку розмову, адміністратор запропонує великий вибір якісних напоїв та неперевершений шоколад. Дуже зручне місцерозташування в торгівельному центрі «NEO PLAZA», де для водіїв діє безкоштовний підземний паркінг.

Для маленьких клієнтів, щоб сумістити чудову стрижку з відпочинком, ми пропонуємо ігри на «Play Station» та планшет з мультфільмами. Відчувши атмосферу нашого барбершопу одного разу, Ви забажаєте відвідувати нас знову  та знову.

Oldboy barbershop Oldboy barbershop

Адреса: вулиця Марії Кюрі, 5 (ТРЦ NEO PLAZA);

Телефон: (067) 710-55-99;

Сайт, соцмережі: oldboy.dp.ua, Instagram.

«Усы бывшей»

Барбершоп «Усы бывшей» — найкраща перукарня виключно для чоловіків.

Класичні та креативні чоловічі стрижки, оформлення бороди та вусів, небезпечне гоління, преміум послуги, приємна атмосфера чоловічого клубу, смачна кава, чай та душевний віскі – все це Ви знайдете саме тут.

Цінова політика вас приємно вразить. Чоловіча стрижка – від 350 гривень, стрижка бороди – від 250 гривень. Дізнатися про акційні комплексні ціни можна на сайті.

«Усы бывшей» – це територія комфорту, де ви можете поспілкуватися з друзями, відпочити від повсякденної метушні та отримати якісну стрижку та гоління.

«Усы бывшей»

Адреса: вулиця Січових Стрільців, 8а;

Телефон: (096) 919-90-48;

Сайт, соцмережі: barber.dp.ua, Instagram.

Loft Men’s Club

“Loft Men’s Club Barbershop”- Твій комфорт в одному просторі.

Єдиний та унікальний чоловічий просторі у місті Дніпро, а також в Україні. Місце де твій час та комфорт цінується понад усе.

  • Барбершоп;
  • Стоматологія;
  • Масажний кабінет.

Не витрачай зайвий час на пошуки або переїзд з одного місця в інше.

Авжеж, тут розуміють, як втомлює кожного разу бронювати послугу у різних закладах, Тому — тут об’єднали всі важливі послуги та кращих спеціалістів в одному просторі.

Бронюй усе одразу або окремо, як забажаєш.

Доречі, діє спеціальна пропозиція для нових відвідувачів.

Від затишних, зручних крісел перукаря до релакс процедур з гарячою мочалкою та гострою прямою бритвою та розкішними процедурами догляду за обличчям.

Барбершоп  “Loft Men’s Club” ламає усі стереотипи та встановлює стандарти того, яким має бути барбершоп  — простим та зручним. 

У сучасної людини,  Час — це найголовніший ресур. В нашому просторі чоловік може зжійснити комплексний догляд за собою: зробити стрижку, відвідати стоматологічний кабінет, а після цього розслабитися та відпочити на масажних процедурах. Погодьтеся — це щось унікальне.

Loft Men’s Club Loft Men’s Club

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 70;

Телефон: (066) 082-44-40;

Сайт, соцмережі: сайт (бронювання), Instagram.

UNITY

Навіть супергероям іноді потрібен відпочинок.

Барбершоп UNITY – місце сили, де кожен чоловік може трохи розслабитися та відпочити, повернути собі бездоганний зовнішній вигляд та впевненість у власній винятковості.

У UNITY творять Майстри з великої літери, які вміють слухати та чути, передбачати бажання та настрій гостя.

UNITY пропонує широкий спектр послуг за розумними цінами на преміальній косметиці: стрижка (від 300 грн.), оформлення бороди (від 250 грн.), ваксинг (від 80 грн.), а також гігієнічний манікюр та педикюр від кваліфікованого подолога.

Ще UNITY – школа барберів, де навчання проводять досвідчені майстри високої кваліфікації.

Стильна атмосфера чоловічого клубу, смачна ароматна кава та чудовий краєвид з вікна на набережну Дніпра допомагають розслабитися та повернути сили для нових звершень.

Будемо раді бачити вас з 10.00 до 21.00 без вихідних за адресою: Дніпро, вул. Січеславська Набережна, 37. Зручна транспортна розв’язка та безкоштовне паркування у центрі набережної.

Записатися онлайн ви можете на нашому сайті https://unitycut.dp.ua/ або за телефоном (067) 299-44-44, а дізнатися про останні новини — в соціальній мережі Instagram.

UNITY UNITY

Адреса: вул. Січеславська Набережна, 37;

Телефон: (067) 299-44-44;

Сайт, соцмережі: unitycut.dp.ua, Instagram.

Тож обирайте, записуйтесь, та отримуйте впевненість у власній вийнятковості!

Платон Бережний

Джерело

Новости Днепра