У Дніпрі врятували кінцівку Захиснику, який постраждав від вибуху ворожого снаряду

У Дніпрі врятували кінцівку Захиснику, який постраждав від вибуху ворожого снаряду Лікарі працювали за спеціальною методикою

Інформатор Дніпро

 

30-річний Микола під час бойових дій отримав важкі поранення. Уламки ворожого снаряда пошкодили кисть, грудну клітину та ногу. Захисник міг втратити кінцівку, але дніпровські медики зробили справжнє диво. 

Як тільки чоловіка доставили в лікарню — працівники медзакладу одразу приступили до хірургічного втручання. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу Департаменту охорони здоров’я ДМР.

Боєць переніс 3 важки операції. Лікарі робили все можливе аби зберегти кінцівку. Фахівці працювали за спеціальною методикою і функції руки вдалося відновити у найкоротший термін. Наразі практику дніпровських лікарів вже оцінили фахівці за кордоном.

Коли стан Миколи стабілізувався він поїхав на реабілітацію до іншого міста. Зараз військовий вже повернувся на фронт та продовжує боронити Батьківщину. 

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпрі врятували життя хлопцю, якому в голову поцілив ворожий снайпер. Також ми писали, що в Дніпрі рятують подружжя, яке постраждало під час обстрілу окупантами АЗС. 

Джерело

Новости Днепра