ЗСУ за добу звільнили 12 населених пунктів у Херсонській області – Залужний

ЗСУ

Протягом минулої доби ЗСУ звільнили 12 населених пунктів у Херсонській області. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний» із посиланням на головнокомандувача Збройними силами України Валерія Залужного.

Він повідомив, що лише упродовж 9 листопада наші захисники повернули під контроль України 12 населених пунктів, звільнивши майже 300 кв. км землі. 

А з 1 жовтня у Херсонській області наші війська просунулися в глибину оборони противника на 36,5 км, загальна площа відвойованої території сягає до 1381 кв км, відновлено контроль над 41 населеним пунктом.

Залужний повідомляє, що зараз неможливо підтвердити або спростувати інформацію про так зване виведення російських окупаційних військ з Херсону. Але наголосив, що ЗСУ продовжуватиме ведення наступальної операції відповідно до свого плану.

«За кожним так званим «жестом доброї волі» противника стоять колосальні зусилля наших військ. Так само, як ворог відходив з Києва та Харківщини, залишав острів Зміїний, ймовірний вихід із Херсону — це результат наших активних дій», – зазначив головнокомандувач.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що росія накопичує сили для нового масованого удару по Україні.

Джерело

Новости Днепра